duminică, 5 iunie 2022

Ceasul NDIDI si lectia rabdarii

 "Nwee ndidi ma nwee obi ụtọ kwa sekọnd ọ bụla - fii răbdător și fericit în fiecare secundă!"
Măștile sunt un element fundamental al culturii și artei tradiționale ale popoarelor din Africa. Aceste obiecte au  semnificații specifice diferite, începând de la cele spirituale, abundenta, protecție, fertilitate!


Măștile sunt una dintre cele mai cunoscute forme de artă africană din Europa și America,  în secolul al XX-lea ele  servind  ca inspirație pentru mișcări de artă precum cubismul , fauvismul și expresionismul .

Masca mea de pe ceas este vesela, inspirata din bogăția si veselia culorilor prezente în cultura africana, poarta numele de "ndidi" ( limba igbo) - răbdare, iar ideea de a o desena pe un ceas a fost gândul ca intr- o clipa se pot întâmplă  multe lucruri minunate, doar dacă suntem răbdători!


Masca aceasta  ma duce cu gândul la înțelepciunea pe care ar fi benefic pentru noi sa o avem în a avea răbdare în toate momentele vieții, atunci când simțim ca timpul se scurge mai repede sau mai încet, după cum viața are urcușuri sau coborâșuri!


Am ales un suport din piatră, fiind un material natural  semnifica legatura noastra și conexiunea cu Pământul, cu Mama Natura!
Dimensiunile ceasului sunt 27 cmx 21 cm!
Produsul ajunge în noua lui căsuța ambalat și însoțit de o poveste!

Pret: 120lei 

Comanda aici

 




 articol scris de Oana Dan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu